Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Äitipoli 2: toisella kerralla kaikki sujuu jo paremmin

Viimeinen lääkärikäynti tänään käyty. Käytiin siis äitipolilla, kun olen Klexane-odottaja.

rv:t 36+4
painoa lisää semmoiset noin 550g/viikko, ne ei sitä laskenu sillä laskurilla ni summittaisesti ite katoin
RR 135/83

Sit tutkittiin alapäätä ja voi vehka, kun se tuntui ikävältä se lantion luiden ronklaus. Siin oli kaksi lääkäriä, erikoistuva naislääkäri ja sitten valvova mieslääkäri ja se ukko vaan sano et ihan rentona vaan et laitat jalat ihan rennoiksi. No joo, kyllähän se niissä tuntemuksissa on helppoa...

Lapsiveden määrä oli normaali.
Painoarvio 2,7kg eli noustiin jo lähelle 0-käyrää, mahtavaa! Smile

Kustavi on edelleen raivotarjonnassa ja lääkärin mukaan aika alhaalla jo.
Niin, ja isot oli pallit Very Happy
Sydänkäyrillä käytiin (vasemmalla kyljellä makasin kuten edellisellä kerrallakin) ja vasta-ainelabroissa, kaikki ilmeisesti varsin ok. Tällä käyntikerralla ei tarvinnut enää jännittää käytännön asioita, ellei virtsanäytteen antamista sellaiseksi lasketa. Oltiin kuin vanhoja konkareita. Nyt sitten seuraavan kerran sinne polille synnytyksen käynnistyessä (tai sinne yliaikaiskontrolliin...)

Viime viikonloppu menikin mukavasti kotiseudulla. Oli aivan mahtavaa vielä nähdä kaikkia kavereita ennen h-hetkeä, mutta jo tuli heti maanantaina isot itkut, kun on jo ikävä kaikkia. Nää hormoonit... Reissulla tuli myös mieleen monen monta aihetta, josta voisin vielä kirjoittaa blogitekstejä. Oli se vaan niin jännää huomata, miten erilaiset asiat eri ihmisiä kiinnostaa raskaudessa ja lapsessa. Juuri tällä hetkellä vaan silmät eivät pysy enää auki, niin ehkäpä päivitykset jäävät toiseen kertaan...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu, että kaikki on mennyt hyvin. Kyllä täälläkin jännittää millainen Kustavi sieltä oikein putkahtaa. Hengessä mukana, onnea loppuviikoille!

Sanna kirjoitti...

Jännitys tiivistyy.. :) Hyvällä tavalla. Täälläkin eletään hengessä mukana!

Toivottavasti myös "uusi" kulkupeli kuljettaa luotettavasti sitten h-hetkellä ;)

Onerva kirjoitti...

Kyllähän täällä käy ihmisiä lukemassa ja hienoa, kun tulee kommenttejakin. :)
Erja: Jännitys kasvaa täälläkin päivä päivältä. Luulisin, että kunhan sitten matkataan eka kertaa sinnepäin kolmen hengen voimin niin eiköhän käärö tuoda sinnekin näytille.
Sanna: Hehee, huhut kiersivät yllätysvauhtia. Uusi kaara on nimettykin, entisen omistajansa mukaan. Kyllä oli muuten jännä päivä eilen.

ezzik kirjoitti...

tsemppiä viimeisille viikoille :)