Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

torstai 28. elokuuta 2008

Neuvola 8

Tämän päivän lyhyt uutisanti:

rv:t 34+5
painoa lisää 327g/vko
turvotus +/-
RR 129/76
pissa puhdas
Hb 122
vauvan sykkeet 150
liikkeet ++
ja sitten se murheenkryyni:
sf-mitta 27cm(!) Tämänkin se terkka sai kun venytti mittanauhaa ja käytti mielikuvitusta eli sama mitta kun neuvolassa 6... Se ois lähettäny mut äitipolille tarkastuksiin, mutta kun äitipolin lääkäriaikaan ei oo enää ku puoltoista viikkoa, ni se kuulemma riittää. Oon ite aika hermona. Välillä maltan ajatella niin, että kun vauvan pää on jo syvällä lantiossa ja oon aika pitkä niin mahan ei tartte niin isoks venyäkään. Ja kyllä terkkakin sano että aika syvällä kyljissä kynnetään myös, mutta silti sitä miettii että onko pienellä kaikki hyvin ja oonko ite tehny jotain semmosta mikä vähäisen kohdun kasvun aiheuttaa...

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Elä huoli *halaus* toivottavasti vauveli on vain sellaisessa asennossa, että mitta näyttää mitä näyttää. Jos sykkeet ja liikkeet on ok, niin sehän on jo hyvä merkki. Jaksuja!

ezzik kirjoitti...

Ei huolta, mulla oli kanssa rv34+5 sf-mitta 27cm, tarkistin juuri. Tyttö oli kylläkin poikittain masussa, mutta kääntyi sitten pää alaspäin kun yhden päivän kykin kontillani kitkemässä voikukkia ;D Luulen että teillä pikkuinen on vaan sen verran "syvällä" ettei maha kasva niin hirveän isoksi. Ja eikös siellä rakenneultrassakin sanottu että vauva on pieni? Eli ei syytä huoleen, Kustavi on vaan pieni vauveli.

EssiK

Onerva kirjoitti...

Kiitos tsemppauksista. Kovasti oon rauhottunu eilisestä, koska Kustavi on pitänyt taas semmosta mekkalaa masussa, että eiköhän kaikki oo hyvin. Mut kaikenlaiset käyrät hermostuttaa ja varsinkin jos sitten eroaa jostain normeista. Olipa muuten ennen vanhaan helppoa tuossa suhteessa :)

Essi muuten, nyt eksyin eka kertaa tonne sun blogiin ja totesin et en osannu tekniikan ihmelapsenakaan kommentoida. Ootko poistanu kommentointimahdollisuuden? Mahtavia kuvia sulla siellä!

ezzik kirjoitti...

kiitos kun sanoit tuosta kommentointiongelmasta, itse en ole sitä edes huomannut. Nyt pitäisi kommentointikin onnistua :)