Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Huomenna neuvolaan

Viikonloppuna yksi kaverini arvasi, että oon raskaana, kun kuulemma "maha taittuu väärästä kohdasta". Tarkkasilmäinen tämä ihminen. Mun mielestä ei näy vielä mitään vauvaan viittaavaa mahaa, vaan omat vararenkaat on siirtyny vaan ylemmäks. Napa sen sijaan on levinny ja pohja on tullu kohti pintaa. Kauheeta, jos se jo tässä vaiheessa rupee pullistelemaan. Minkähänlainen nappi siitä tulee...?

Iltavointi on huono (ja miksei ne aamu- ja päivävoinnitkin) ja se on alkanut käymään mielen päälle. Ärsyttää, kun ei jaksa söpöillä miehen kanssa niin paljon kuin tahtoisi. Eilen hermoilin sängyn kapeudesta ja siitä etten saa unta. On tolla kestämistä.

Opetustyöt alkaa olla tältä vuodelta kohta pulkassa. Kuukauden päästä ei oo enää paljon mitään hommia jäljellä. Mahtavaa! Odotan niin jo kesälomaa.

Sain tädiltäni lökärit kotihousuiksi. Ne onkin niin isot, että pärjään varmaan melkein loppuun niitten kanssa. Lisäksi sain trikookankaita kesämekkoja ja tunikoita varten. Nyt vaan pitää sitten tavata ompelutaitoisia ystäviä ja opetella tekemään niille kankaille jotain. Onneksi tätä on jo suunniteltukin. :)

Huomenna on se neuvolalääkäriaika. Paljon onkin kaikkia kyssäreitä sille ja terkalle. Vähän jänskättää. Toivottavasti sydänäänet kuuluu.

Ei kommentteja: