Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

tiistai 29. huhtikuuta 2008

Turvoksissa

Maha on varsinkin iltaisin sen verran pömpöllään, että tietää tosiaan jonkun majailevan siellä. Tissit on raskaat ja varsinkin istuessa ne painaa mahaa, jos ei oo liivejä. Liivit puristaa. Kovasti täällä odotellaan Miinan jumppailuja tai lähinnä sitä, että ne tuntuisivat jossakin. Jumppailuthan me nähtiin jo edellisessä ultrassa. Istukka kun on etuseinässä, niin eipä mun huippuherkka tuntoaisti vielä mitään hipsaisuja erota.

Tänään kävin kysymässä KELAlta äitiyspäivärahasta ja kävi ilmi et jos vaan kunto ja kantti kestää, on aivan sama teenkö osan töistäni myös ensi syksynä. Äitiyspäivärahaan se ei vaikuta millään lailla. Monestakin syystä minun olisi hyvä touhuta ensi syksynä vauvan lisäksi pari tuntia viikossa muutakin... Mutta aika näyttää onko sellaiseen edes mahdollisuuksia ja tietysti Miina ennen kaikkea.

Mukava oli muuten saada selville, että yhdellä tutulla on LA pari viikkoa meidän jälkeen. Voi sitten vaihdella kuulumisia hänenkin kanssaan, eikä tarvitse aina piinata kaikkia kavereita vauvajutuilla. Ymmärrän kyllä, jos ne ei aina jaksa kiinnostaa. Ja tarkennanpa vielä että tähän asti kaikki on suhtautunu tosi hyvin, mutta jos ne vielä muutaman kuukauden päästä jaksaa yhtä kärsivällisesti nyökytellä, kyseessä on lehmänhermot.

Ensi viikolla on neuvola ja sit melkein tasan kuukauden päästä on rakenneultra. Tänään varasin. Kumma kun aina ennen neuvolaa tai ylipäätään jotain käyntiä tulee isoin huoli Miinan hyvinvoinnista. Ai niin, ja sitten rakenneultrassa saattaa nähdä, muuttaako Miina nimeään... ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!:) Essi opasti mut tänne sun sivuille. Onneksi olkoon pienen odotuksesta! Kun luin noita tekstejä, tuntuu kuin olisit kirjoittanut mun odotuksesta!Niin samanlaisia ajatuksia...... Alussa tuskailin myös ihan samalla lailla ett onks siellä masussa ja ketään, ja jos on, onkos se elävä ja jos on, pysyykö se elävänä......Huoh, helpottaakohan tää koskaan!:) Mutta ihanaa, niin ihanaa se on......:)
Kirsi P H16+2

Onerva kirjoitti...

Moi Kirsi!
Oonkin jo luultavasti bongannu sut vauvapalstalta. Siis sen jälkeen ku Essi valisti mua. Teil on tainnu olla rankka alku...
Onnea kuitenkin jatkossa, varmasti lokakuussa nautitaan jo oman lapsen tuhinasta. Mukavaa kun on muitakin tuttuja odottajia.

Cazze kirjoitti...

Meillä on varmaankin rakennultrat samoihin aikoihin, meillä olisi 26.5. Aika menee vaan niin hitaasti.... =)