Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

torstai 17. huhtikuuta 2008

Plumps




Eilen illalla kummasteltiin uutta juttua. Maha on sillain, ömm, plumpsahtanu. Ettei oo pelkästään enää turvotusta jäätelöstä ja suklaasta, vaan ihan jopa semmosta pientä vauvamahaa huomattavissa. Pahoinvointi jatkuu yhä ja sunnuntaina tuli taas migreenikohtaus, johon sitten menin ottamaan uusia neuvolalääkärin määräämiä lääkkeitä. En tiedä sitten johtuiko lääkkeistä vai siitä migreenistä, mutta maanantain oksensin vedenkin ulos... Jee.

Ostin viime viikonloppuna myös yhdet farkut ja lyhkäsemmät kesähousut, jotka sitten voisi palvella lokakuulle saakka. Olin vähän kärsimätön farkkujen ostossa ja nyt on moraalinen krapula, kun ois voinu löytää paremmat ja halvemmatkin pitemmällä ettimisellä...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen massi! Kyllä siitä vaan näkee, että joku sinne mahaan on muuttanut. =) Oletteko tulossa käymään ensiviikonloppuna Jyväskylään?

Anna

Onerva kirjoitti...

Pakkohan tässä on itekin uskoa, että siellä joku asustaa :) Ollaan näillä näkymin tulossa, jos ei mitään kummempaa tapahdu. Ja sittenhän meidän pitääkin jo nähdä, muuten tulee pahoja vierotusoireita.