Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

tiistai 18. maaliskuuta 2008

200 pitkää päivää

Enää 200 päivää jäljellä laskurin mukaan! Olo tuntuu nyt enemmän raskaalta, kun todisteet on neuvolakortin välissä. Pahoinvointia esiintyy vielä, mutta se on selkeän vieraskoreata. Viikonlopun reissulla anoppilassa ja työkeikalla ei ollut juurikaan ongelmaa kuvottavan olon suhteen, vaan heti kun päästiin turvallisesti kotiin ilman muita henkilöitä, tsädäm, se tuli takaisin korkojen kera.

Vatsaa odottelen jo kovasti. Aivan hitusen pieni pömppö on alavatsalla, mutta kun paino on pahoinvoinnin takia laskenut, ei sitä kukaan muu huomaakaan. Jossain vaiheessa perun takuuvarmasti toiveeni, kun vatsa painaa sisäelimiä ja vaikeuttaa hengitystä.

Lueskelin juuri erästä vauvalehteä ja siinä oli sitten mukavan paljon mainoksia lastenvaatteista ja erityisesti vaunuista ja kaukaloista. Paniikkihan tässä iskee jo näin aikaisessa vaiheessa. Kuka kertoisi, mitä ne kaikki eri vaunuominaisuudet tarkoittavat ja miksi ne hinnat eroavat toisistaan niin paljon? Mitään hillomallin vauvakärryjä ei varmasti olla tähän talouteen hankkimassa, mutta pitänee jossain vaiheessa ruveta kysymään tietävämmiltä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon vaunujen hankinnassa. Kantoliinakin kiinnostaa.

Pääsiäinen ollaan minun kotipuolessani. Saas nähdä kuinka suklaamunat uppoaa tähän nassuun...

Ei kommentteja: