Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Neuvola 11 ja mammapiiri

Tänään oli siis neuvolakäynti ja iloisesti toivotettiin vielä, että "Nähdään ensi viikolla!" Niin se kyllä varmaan onkin. Tai että iloisemmin yllättyy, jos asennoituu siihen, että vielä pitkään odotellaan ja sitten se muksu päättääkin tulla :D

rv:t 39+4
painoa taas lisää 525g/vko, terkka sano et tarkka tahti
turvotus +
RR 116/79
Hb 119, käski mussutella lisärautaa silloin tällöin
pissa puhdas
Sf-mitta sama kuin viimeksi
Kustavi raivotarjonnassa, sykkeet 145 ja liikkeet normaalit

Eli aika perussetti, niinkuin eräät miespuoliset ystäväni ovat opettaneet ilmaisemaan.

Neuvolan jälkeen Mies kyytsäs minut kauppakeskuksen kahvilaan mammatapaamiseen. Oli jo toinen kerta ja on niin mahtava tunne, kun on tässäkin kaupungissa ihmisiä, joiden kanssa voi höpötellä päivän polttavista kysymyksistä. No voi varmasti arvata, mitä ne päivän polttavat on porukalla, josta yksi synnytti tänä aamuna tytön ja muut poksahtaa kuukauden kuluessa. Sitten meillä on vielä "tutor", jolla on 3½-kuukautinen poika. Sen kahvila- ja shoppailureissun jälkeen simahdinkin ihan täysin. Onneksi ehdin miehen kanssa samalle päivälliselle, sitten jo tätä tyttöä vietiinkin vauhdilla unten maille. Tätä tää on.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kiva että kaikki sujuu edelleen mukavasti. Ja ihanat vaunut teillä varmasti kyllä on :) Jännittää jo kovasti teidän puolesta! ..meilläkin on muutoksia tulossa, suuntana olis Lahti.