Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

tiistai 14. lokakuuta 2008

Alkuelämän viimeisiä päiviä

Tänään kävimme äitipolilla tarkastuksessa. Paljoakaan ei ollut kohdunsuulla tapahtunut. Erinäisten väärinkäsitysten jälkeen kuitenkin saimme jonkinlaista lisätietoa, jonka jätän vielä salaisuudeksi. Kerronpahan vain, että ei tässä enää tarvitse niin kauaa odotella... ;) On meillä ainakin viikon päästä jo vauva. Nyt mietitäänkin mitä tehdään jäljellä olevilla päivillä ennen vauvan tuloa ja onhan tässä vielä se spontaanin käynnistymisen mahdollisuuskin.

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hui!! :) Näinä viimeisinä päivinä muista syödä kaikkee ihanaa, mitä vaan haluat..koska voi olla että joutuu pikkusen varomaan vauvan alkuaikoina (ei välttämättä, mutta ehkä joutuu) :) Onnea h-hetkeen! :) Muista sit käskee Mies ilmoittamaan meille heti!

liisa kirjoitti...

Mää kun niin odotin tätä 14. päivää. Ois vaan ollu hurjan hienoo kun sun uni oiskin ollu totta. No kaikkea ei voi saada. ;)

Sanna kirjoitti...

Voi että =O pidät hulluja jännityksessä. Onnea minunkin puolesta h-hetkeen. Uutisia odotellessa...

Anonyymi kirjoitti...

Hui sentään! Meni ihan kylmät väreet (sillai hyvällä tavalla!), tuntuisipa hassulta sanoa itse että viikon päästä meillä on vauva :) Ihanaa! Olen pikkaisen kade, mieluusti olisin jo itsekin noin pitkällä...
Nautinnollisia viimeisiä hetkiä yhdessä paketissa sekä onnea synnytykseen! Täällä pidetään peukkuja ja odotetaan jo malttamattomana iloisia uutisia :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!!

Oot vielä kokonainen! Mut et näköjään kauaa!! :D Oon seuraillu sun odotusta aktiivisesti blogisi välityksellä. Onneksi on kaikki mennyt hyvin. Ei muuta, kun onnea synnytykseen. Ja Miehelle terveisiä.
Uutta tulokasta odotellessa....

Onerva kirjoitti...

Ihanaa, että kommentoitte vielä näin loppumetreilläkin. Ja olitte muuten Susanna ja Liisa ihan sikanopeita :o Kiitos tsempityksistä!

-TC- kirjoitti...

Jokojokojokojokojoko? Miksen mä saa viestiä jo? x) JokoJokoJokoJoko?

Argh, ei saa pitää jännityksessä enempää :D