Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Alle sata?

Katottiin juuri Miehen kanssa tuota blogin yläreunan raskauslaskuria silmät pyöreinä. Alle sata? Kuka ne päivät on syöny? Paljastakoon heti itsensä.

Mölliäinen on hyvinkin aktiivinen mahassa köllijä. Edelleen mietityttää, että vaikka päiviä on alle sata, on niitä kuitenkin yli kolme kuukautta. Miten ihmeessä selviän tuon otuksen rytyytyksestä sitten kun se on isompi ja vahvempi? Jaloista vetää suonta melkein joka yö ja liitoskivut ovat koko ajan (tietysti) pahentuneet. Onpa pari kertaa päässyt Mieskin kiskomaan minua sohvalta tai laittamaan kenkiä jalkaan, kun ei ole kipujen takia nämä arkitoimet omatoimisesti onnistuneet. Vatsa on somasti pyöreä niinkuin töissä oppilaat sanovat. :) Kuvassa vasemmalla puolivälin maha Paavosta ja oikealla puoliväli Mölliäisen kanssa. Pahoittelen kuvassa näkyvää paljasta pintaa. Mahat ovat hieman erikokoiset (tosin on mallikin vähän saanut lisäkiloja...) Puolivälikin on ohitettu jo kauan aikaa sitten, mutta tuo on ainoa mahakuva tästä tulevasta lapsesta. Että ai miten niin päivät vilistää?

1 kommentti:

Erja kirjoitti...

Melkoinen kölliäinen sieltä taitaa olla tulossa. Tiedän tuon kivun etkä kuitenkaan voi ottaa kipulääkkeitä. Yritä lepäillä selällään, jos istukka antaa myöten, ja laita tyynykasa polvien alle. Voi ainakin hetkellisesti auttaa.