Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

lauantai 19. heinäkuuta 2008

Tonttu ei vaan saa unta

Huomenna lähdetään pariksi päiväksi anoppilaan käymään. Muuten on ihan kiva lähteä, mutta rikkinäiset yöunet huolettavat. Levottomat jalat herättävät minut aamulla kuuden maissa, jos edes siihen mennessä olen saanut unta... Tänään unettomuus on tuntunut jo tosi paljon jäsenissä ja päässä, jota on särkenyt koko päivän. Toivottavasti ensi yö menisi hyvin. Tulisi tuo Mies ensin kotiin, niin voisi käydä nukkumaan.

Kustavilla on ollut tässä muutaman päivän tosi kovat melskausharjoitukset. Välillä oikein hirvittää, kun ajattelee, että tässä on vielä kaksi ja puoli kuukautta jäljellä ja jos tuo meno tuosta muuttuu hurjemmaksi. Aamuyöstä oli vissiin kivaa työnnellä varpaita (tai sormia, kun en todellakaan osaa sanoa miten päin tuo muksu tuolla on) äidin kylkiluitten väliin. Ja sitten aina kun se ei ollutkaan niin jännää, Kustavi muksautti päin rakkoa. :D

Kantoliina (jonka sain Vauva-lehden tilaajalahjaksi) tuli postissa tässä pari päivää sitten. Nyt olenkin sitten yrittänyt tuskailla sidontojen kanssa. Onkohan tuo liina riittävän pitkä? Kun tuntuu että tukehdun siihen liinaan. Pitäisiköhän hankkia vielä trikoinen liinakin? Pitänee vielä tässä kesän aikana kysellä neuvoa fiksummilta.

Äitiyspakkauspäätös tuli myös ja se paketti tulee postissa parin viikon kuluessa. Äitiysrahahakemuksessa oli edelleen korjattavaa, vaikka kävin sen tiskillä täyttämässä. Hermostuttaa, kun pitää säätää ihan omituisesti. Tosin en ehdi niitä puolen vuoden palkkatietoja lähettämään määräaikaan mennessä, koska lähdetään reissuun, ja lappu tuli eilen, joten ne sitten pärjää niillä vanhoilla palkkatiedoilla. Eikä se siihen äitiysrahan määrään vaikuttaisi kuitenkaan...

Nyt kun vain saisi unta...

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mä melkein kallistuisin siihen trikoiseen liinaan. On paljon pehmoisempi, joustavampi ja antaa sidonnoissakin virheitä anteeksi. Mulla oli se vauvalehden liina, mutten siitä tykännyt ihan pienellä. Niin ja ison masun kanssa kaikki sidonnat näyttää hassulta, helpompi sitten ilman masua vauvan kanssa. Käy kattoo josko kantoliinakanavan nettisivuilta löytyis lisävinkkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sivustosi sattumalta tänä aamuna. Lisäsin sen suosikkeihini, sillä aion jatkossakin lukea ajatuksiasi ja fiiliksiäsi.
Olen itsekin raskaana. Tällä hetkellä 6 tai 7 viikko menossa. Menen ensi ma lääkäriin. Jännittää ja hermostuttaa... Mukavaa päivää Sinulle ja hyvää oloa!

Onerva kirjoitti...

Kiitos Sanna vinkistä, pitääpä katsella, mistä saisi kätevimmin semmoisen trikoisen, niin voisi itsekin sitten vähän tehdä arviointia aiheesta.
Milpert, tervetuloa vaan uudemmankin kerran ja onnea odotukseen!