Paavo kasvaa

Helmi kasvaa

torstai 7. tammikuuta 2010

Paremmalla puolella

Joulut ja vuodenvaihteet ja puoliväli takana. Jee! Vähemmän jee on se, ettei liikkuminen meinaa aina onnistua, on sen verran noita liitoskipuja. Ja joo, jo nyt, tai oikeammin ne on ollu ihan alusta saakka. Se eka neuvolalääkäri arveli, että ekassa raskaudessa on tullut joku pysyvä vaurio, joka nyt sitten vaan tuntuu ärhäkämmin.

Mieli on valoisampi, vaikkei lomalla kovin paljon tullut levättyäkään (lukuunottamatta eilista, nimimerkillä heräsin puoli yhdeltä). Ehkä se johtuu noista Minna-Martin voimistuvista potkuista ja kuperkeikoista. Mies tosin jo hätäili, että pitää Mölliäisen rajoittaa menoa ettei piuhat mene solmuun.

Olin tässä eräänä päivänä suurehkossa kulttuuritapahtumassa, jossa esitykset liikutti niin paljon, että ne laukaisivat napakan supparin, ei kipeän, mutta tuntuvan. Ja pitkä istuminen aiheutti sen, ettei noin 400 metrin kotimatkasta meinannut tulla mitään. Pääsin kuitenkin köpöttelemällä ja pysähtelemälläkin, vaikka pakkasta aika paljon olikin.

Seuraavaksi odotellaan sitä rakenneultraa, jossa sitten näkee onko tulokkaalla kaikki kohdallaan. Yritän suhtautua tällä kertaa positiivisesti, vaikka olenkin peruspessimisti.

Ei kommentteja: